• Nedsat pris

NORDIC vægseng, 90 x 200 cm horizontal

11.999,00 kr.
8.999,00 kr. Spar 3.000,00 kr.
Inkl. moms Produktionstid: 4 - 6 uger
Reference:

Lækker vægseng i horizontal model på 90*200cm.

MADRASSER
Antal

NORDIC vægseng, 90 x 200 cm horizontal

Denne kvalitets dobbeltseng er fremstillet med med specialfremstillede gasfjedre, der åbning og lukning af vægsengen let som en leg.

Sengen leveres i Hvid mat.

Denne NORDIC vægseng, 90 x 200 cm horizontal, har komfortramme med 38 mm brede og 8 mm tykke lameller og specialudviklet fjederholder for en bedre nattesøvn.

Ved hjælp fra gummisuspensionen på holderne produceres en ortopædisk effekt, der fordeler kropsvægten jævnt på liggefladen og nattesøvnen forbedres.

lameller.jpg

Kvalitet:

Sengekvaliteten er dokumenteret gennem strenge testprocedurer, der sikrer at holdbarheden er i top. Denne NORDIC vægseng har gennemgået en gennemgribende test, hvor sengen automatisk blev åbnet og lukket 10.000 gange og den fungerer stadig perfekt. (svarer til knap 14 års daglig brug)

Den høje stabilitet er sikret ved at anvende 16 mm tykke spånplader til bygning af sengen. Sengen har således en kapacitet på hele 300 kg (150 kg på hvert ben). Til overfladen er der brugt en højkvalitets melamincoating, som især er karakteriseret ved deres modstandsdygtighed mod ridser og høje temperaturer.

Takket være specialdesignede, kraftfulde gasfjedre, der foldes og udfoldes, er det let at åbne og lukke vægsengen.

Det er muligt at anvende enhver form for standardmadras hvis de passer i dimensionerne, men tykkelsen må dog ikke overstige 19 cm og vægten bør ikke være tungere end 30kg.

Ventilationsåbninger i vægseng:

I udfoldet tilstand er denne vægseng også et kapitel for sig.

Vægsengen er udstyret med ventilationsåbninger, der sørger for at bevare din madras frisk 24 timer i døgnet, hvilket naturligvis forlænger levetiden på madrassen.  

Bemærk om denne vægseng:

NORDIC vægseng, 90 x 200 cm horizontal, skal forankres på en solid væg. Sengen må kun benyttes når alt er monteret korrekt.

Vægsengen bliver leveret demonteret og med monteringsvejledning.

Madras til denne vægseng

Sengen leveres uden madras, men der kan tilkøbes en af følgende 2 madrasser:

ROVIGO luksus skummadras. Vendbar med indbygget topmadras og visco-skum.

ATENA luksus pocketmadras. Vendbar med indbygget topmadras, termo-skum og hele 510 pocketfjedre/m2.

4689.jpg

4655.jpg