• Nedsat pris

NORDIC vægseng i hvid mat, 160 x 200 cm vertikal

15.999,00 kr.
12.999,00 kr. Spar 3.000,00 kr.
Inkl. moms Produktionstid: 4-6 uger
Reference:

Stor lækker vægseng på 160 x 200cm i bedste kvalitet.

MADRASSER
Montering
Antal

NORDIC vægseng, 160 x 200 cm vertikal

Denne store dobbeltseng er fremstillet med med specialfremstillede gasfjedre, der muliggør let åbning og lukning af vægsengen.

Denne NORDIC vægseng, 160 x 200 cm vertikal, har komfortramme med 38 mm brede og 8 mm tykke lameller og specialudviklet fjederholder for en bedre nattesøvn.

Ved hjælp fra gummisuspensionen på holderne produceres en ortopædisk effekt, der fordeler kropsvægten jævnt på liggefladen og nattesøvnen forbedres.

lameller.jpg

Kvalitet:

Sengekvaliteten er dokumenteret gennem strenge testprocedurer, der sikrer at holdbarheden er i top. Denne NORDIC vægseng har gennemgået en gennemgribende test, hvor sengen automatisk blev åbnet og lukket 10.000 gange - og fungerede stadig perfekt.

Den høje stabilitet er sikret ved at anvende 22 mm tykke spånplader til bygning af sengen. Sengen har således en kapacitet på hele 300 kg (150 kg på hvert ben). Til overfladen er der brugt en højkvalitets melamincoating, som især er karakteriseret ved deres modstandsdygtighed mod ridser og høje temperaturer.

Takket være specialdesignede, kraftfulde gasfjedre, der foldes og udfoldes, er det let at åbne og lukke vægsengen.

Det er muligt at anvende enhver form for standardmadras hvis de passer i dimensionerne, men tykkelsen må dog ikke overstige 19 cm og vægten bør ikke være tungere end 45kg.

Ventilationsåbninger i vægseng:

I udfoldet tilstand er denne vægseng også et kapitel for sig.

Vægsengen er udstyret med ventilationsåbninger, der sørger for at bevare din madras frisk 24 timer i døgnet, hvilket naturligvis forlænger levetiden på madrassen.  

Bemærk om denne vægseng:

NORDIC vægseng, 160 x 200 cm vertikal skal forankres til en solid væg. Sengen må kun benyttes når alt er monteret korrekt.

Der kræves en minimum lofthøjde på 235 cm for at installere denne vægseng med en højde på 223 cm. (Obs. sengen kan godt monteres stående, hvis lofthøjden er under 235cm - eget ansvar)

Vægsengen skal samles og der medfølger god, udførlig monteringsvejledning.

Madras til denne vægseng

Der kan leveres madras med til sengen, her er 2 muligheder:

* ROVIGO luksus skummadras med indbygget visco (memoryfoam) topmadras. Madrassen er vendbar og med medium hårdhed.

* ATENA luksus pocketmadras med indbygget visco (memoryfoam) topmadras. Madrassen er vendbar, med medium hårdhed på den ene og medium-fast på den anden side.

4689.jpg

4655.jpg