UNIMO

Nedsat pris! UNIMO

Beskrivelse

UNIMO 5-in-1 bouncer-rocker skaber løsninger til dit barns sikkerhed og komfort. Fremstillet i overensstemmelse med kravene i europæisk sikkerhedsstandard EN 12790.

Funktioner:
5 funktioner: barneseng, vugge, bouncer, rocker og høj stol i ét produkt
Funktionerne kan ændres om sekunder
Bounceren kan være rocket eller sat i en stabil position
Blød og behagelig madras
3 sæderets justerbare vinkelposition: sidde, ligge og ligge
Aftagelig hætte
Baby legetøjsbjælke
3-punkts sikkerhedssele
Nem foldning og udfoldning, komfortabel under transport
Til vægt: 0-18 kg
For alder: 0+


Beskrivelse:
UNIMO er et produkt til moderne forældre - det tilbyder 5 funktioner i ét: barneseng, vugge, bouncer, rocker og stol. Dit barn vil føle sig godt tilpas uanset aktiviteten, og når babyen bliver træt, kan du nemt ændre sin position - det tager kun få sekunder.
UNIMO kan indstilles i tre forskellige vinkler: i siddende, liggende og liggende stilling. Afhængigt af dine behov kan du også stenge den eller sætte den i en stabil position. Barnet hviler kontinuerligt på den bløde og komfortable madras - og dens sikkerhed sikres med 3-punkts sikkerhedssele. Din baby vil nyde legetøjsstangen, der stimulerer mange aktiviteter, udvikler barnets fantasi. Én legetøj ryster, den anden slynger, mens den tredje kan bruges som holder / teether - forbedrer koordinering og fantasi af barnet. Legetøjene sikrer sjovt hjemme og på vejen, og de kan være uhakkede. Hver af dem stimulerer sanserne til berøring og hørelse, giver attraktiv underholdning og vigtigst af alt - med et smil til dit barn!
UNIMO er meget let at folde og udfolde sig. Den er forsynet med en beskyttende hætte og et myggenet til udendørs brug.

Seed-samlingen er baseret på enkelhed og subtilitet. Frø - et symbol på fødsel, det grundlæggende i livet, nye muligheder. Frø er forbindelsen mellem fortiden og de kommende generationer, er forbundet med håb og brede udsigter.
Henvisningen til frøets symbolik er synlig i alle de visuelle elementer i samlingen - afdæmpede farver, sarte mønstre.


Produkter er rettet mod yngre forbrugere - de er så børnevenlige, behagelige at røre og behagelige at bruge. På grund af det unikke formål og design af samlingen matcher de ethvert interiør

Product customization

After saving your customized product, remember to add it to your cart.

Text

loader

* required fields

Vælg *

NU KUN 795kr

Rabat Værdi 1 420kr

-625kr

Kunder, der købte denne vare, købte også