FELIO

Nedsat pris! FELIO

Beskrivelse

Gyngestole


Gyngestol og højstol i ét møbel. Glat justerbar ryglæn fra liggende til siddestilling. Barnet vil altid føle sig godt tilpas, uanset om barnet er aktivt eller sover.

FELIO 2-i-1 gyngestol
FELIO er en utrolig løsning til dit barn. Det kombinerer funktionerne gyngestol og stol for ældre børn, så dit barn vil altid føle sig godt uanset om man aktivt ser det omgivende miljø eller sover. Gyngestolen er designet fra fødslen af ​​et barn (op til en maksimal vægt på 9 kg eller når barnet begynder at sidde uafhængigt), og i høj stolfunktionen er den velegnet til op til 18 kg. Fremstillet i overensstemmelse med kravene i europæisk sikkerhedsstandard EN 12790.


Funktioner:
Gyngestol og højstol i et produkt
Aftagelig baby kokon
Glat ryglæn justering fra siddende til liggende stilling
3-punkts sikkerhedssele
Ensidet babylegetøj - med 3 farverige legetøj
8 melodier med 3-volumenstyring
Beroligende vibrationsfunktion (3 niveauer)
Solid, men letvægtsstruktur
Nem foldning og udfoldning
For alder: 0+


Gyngestolen har en aftagelig, blød babycocoon, hvor du kan pakke babyen om nødvendigt. Du kan også tænde beroligende vibrationsfunktion (3 niveauer muligt) samt en af ​​de 8 melodier (3-trins volumenkontrol), der giver barnet mulighed for at modtage en række stimuli for at stimulere barnets udvikling.

Felio er også udstyret med en baby legetøj bar med 3 farverige legetøj. Én legetøj ryster, den anden knirker, mens den tredje kan bruges som holder / teether - forbedrer koordinering og fantasi af barnet. Legetøjene sørger for sjov hjemme og på farten, og de kan være unhooked. Hver af dem stimulerer sanserne til berøring og hørelse, giver attraktiv underholdning og vigtigst af alt - med et smil til dit barn! Barnets position er altid sikker og komfortabel, som leveres af en 3-punkts sikkerhedssele og jævn justering af ryglænet - fra liggende til siddestilling.
Bounceren er kompakt, så du kan nemt gemme den


Med solid og let struktur reagerer FELIO ikke kun på børns behov, men også forælder, du kan nemt folde og udfolde det - kun i nogle få træk. Den er udstyret med et myggenet til udendørs brug.
FELIO er et forslag fra den seneste kollektion, der skaber løsninger til dit barns sikkerhed og komfort.

Seed-samlingen er baseret på enkelhed og subtilitet. Frø - et symbol på fødsel, det grundlæggende i livet, nye muligheder. Frø er forbindelsen mellem fortiden og de kommende generationer, er forbundet med håb og brede udsigter.
Henvisningen til frøets symbolik er synlig i alle de visuelle elementer i samlingen - afdæmpede farver, sarte mønstre.


Produkter er rettet mod yngre forbrugere - de er så børnevenlige, behagelige at røre og behagelige at bruge. På grund af det unikke formål og design af samlingen matcher de ethvert interiør

Product customization

After saving your customized product, remember to add it to your cart.

Text

loader

* required fields

Vælg *

NU KUN 417kr

Rabat Værdi 745kr

-328kr