Salgsbetingelser

 

1. Generelt

Disse handelsbetingelser gælder for handler, som indgås med Myfamilydeal.dk. Du skal være fyldt 18 år samt være myndig for at handle med os – er du under 18 år eller ikke myndig, skal du have samtykke fra forældre eller værge.

 

2. Købsaftale

Din købsaftale gemmes af Myfamilydeal.dk til afvikling af købet. Salget af forretningens varer følger kun i normale mængder til eget forbrug. Vi handler kun med privatpersoner med mindre andet er aftalt. Myfamilydeal.dk forbeholder sig ret til at nægte at tage imod bestillinger.

 

3. Oplysning om fortrydelsesret

ved Myfamilydeal.dk følger Lov om Forbrugeraftaler.

Du kan uden angivelse af nogen grund fortryde dit køb inden for 14 dage efter modtagelse af varen.  

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives pr. mail.  I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.                                     

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

Bemærk: Retten til fortrydelse bortfalder, hvis varen er fremstillet efter kundens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Dette gør sig f.eks. gældende for de møbler der kan leveres i stof/farve efter eget ønske.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. 

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Varer der er beskadigede ved levering bør ikke modtages ved levering. Alternativt skal der tages skriftligt forbehold overfor fragtfører ved kvittering for modtagelse. Kontakt herefter Myfamilydeal.dk og aftal videre forløb.

Returadresse:

myfamilydeal.dk ApS
Harrestrupvej 165A
2740 Skovlunde

Vi modtager ikke varer, der er sendt retur pr. efterkrav.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. 

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

4. Reklamationsret

Du har 24 måneders reklamationsret, når du handler på Myfamilydeal.dk. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation og efter aftale med Myfamilydeal.dk.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget. Manglen må dermed ikke være opstået som følge af fejlagtig anvendelse af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere? 

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Hvis reklamationen er berettiget, refunderer vi dine rimelige fragtomkostninger (den mindst bekostelige standardlevering).

Når du returnerer varen, skal du, så detaljeret som muligt, beskrive problemet pr. mail til Myfamilydeal.dk.

Bemærk! Vi modtager ikke returvarer, som er sendt pr. efterkrav eller lignende.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Du skal kunne fremsende kvittering for afsendelse, så vi kan refundere dine fragtomkostninger.

Beskadigede varer tages retur uden omkostninger for kunden. Henvendelse skal ske til Myfamilydeal.dk før returnering.

 

5. Priser og leveringsgebyrer

Levering til Danmark:

Priserne på bestillingstidspunktet er de gældende, og der kan ikke gøres krav ved ændringer i pris. Alle priser er inklusive moms.

Når du handler hos Myfamilydeal.dk indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse kan du logge ind på siden eller sende en mail til os, hvorefter vi fremsender en kopi.

Myfamilydeal.dk sender større pakker med fragtfirma og mindre med GLS.

Vi leverer ikke til ikke-brofaste øer.

Forventet leveringstid, står angivet på de enkelte produkter.

Ved ordrer der bæres op/ind af fragtmand, er dette 100% på kundens ansvar. Myfamilydeal.dk kan ikke gøres ansvarlig for skader på dørkarme, gulve, lamper osv. 

 

6. Betaling

Betaling for varer på Myfamilydeal.dk, kan foregå ved betaling med kreditkort i Danske kroner "DKK". Betaling bliver først trukket, når bestilling afsendes fra eget lager eller producent/leverandør. I tilfælde af produkter der produceres på bestilling, som f.eks. sofaer, bliver betaling trukket ved bestilling hos producenten.

Myfamilydeal.dk har ikke adgang til oplysninger omkring dit betalingskort, og alle betalinger foregår krypteret.

Du kan benytte følgende betalingskort:

Visa

Visa Electron

Mastercard

Maestro


Der tages ikke gebyr for betaling på Myfamilydeal.dk.

I tilfælde af tvivl eller ved spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores Kundeservice.

 

7. Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

Når du handler på Myfamilydeal.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi registrerer dine personoplysninger, så vi kan levere til dig og følge dine ordrer. Personoplysningerne opbevares i 2 år, hvorefter de slettes. Det er kun Myfamilydeal.dk, som har adgang til dine oplysninger. Vi opbevarer og sender ikke kundeoplysninger krypteret. Dine oplysninger videregives ikke til tredjepart og sælges ikke videre, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ifølge persondataloven har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod din registrering eller få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig.

 

8. Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@myfamilydeal.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center for klageløsning
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby

www.forbrug.dk 

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr

 

Generelle oplysninger

Firma informationer

myfamilydeal ApS

Harrestrupvej 165 A
2740 Skovlunde
Danmark

CVR nr.: 39170329

Telefon: +45 42901123
E-mail: info@myfamilydeal.dk