JOY med tilbehør

Nedsat pris! JOY med tilbehør

Beskrivelse

JOY rejseseng med tilbehør
JOY rejseseng er den perfekte løsning til børn og forældre - både under rejse og i daglig brug. Perfekt til hvile, sove og lege - den kan bruges som en legetøj.

Funktioner:
Små dimensioner efter foldning: 76 x 20 x 20 cm
Vigtigt tilbehør: hævet gulv til spædbørn, hylder til bleer, multimediekarrusel, skiftende top, myggenet
Håndtag for at hjælpe barnet stå op, trække op og øve balance
Hurtigt folde- og udfoldningssystem, med dobbelt beskyttelse mod foldning
Let at bære: 2 låsbare hjul og en taske med huller til hjulene
3 sider lavet af mesh sikrer kontakt med miljøet og mulighed for at observere barnet
Sideindgang med lynlås
Madras dimensioner: 120x60
Stærk og stabil stålramme
Let at holde rent


Sikkerhed og komfort først!
Søvn er en meget vigtig del af barnets liv. Det garanterer en velafbalanceret psykomotorisk udvikling. Et etårigt barn sover ca. 14 timer om dagen, et spædbarn - ca. 16 timer. Så lad os sørge for, at denne gang er både sikker og effektiv.
JOY rejseseng takket være dens struktur giver sikkerhed - selv fra de første dage af livet. Stålramme med forstærket struktur sikrer fuldstændig stabilitet, og blødt materiale giver passende beskyttelse - uden behov for ekstra vagter, som i tilfældet med de konventionelle barnesenge med løb. Derudover er den lavet af høj kvalitet stof, der er meget nemt at holde rent.Enkel hurtig foldning / udfoldning, med dobbelt beskyttelse mod foldning. Den folder til meget små størrelser (76x20x20 cm), og takket være den specielle dedikerede taske med huller til hjulene - det er meget nemt at transportere.

For barnets og forældrenes komfort er sidegangen med glidelås ideel til daglig brug. De andre sider er lavet af mesh for at sikre kontakt med miljøet og muligheden for at observere barnet.

Nødvendige tilbehør
JOY barneseng er udstyret med et let myggenet. Du kan med held bruge den på farten, med vinduet åbent og endda i fri luft - garanterer barnet en fredelig aften.

Rokkefunktion hjælper barnet i søvn. Med specielle løbere kan du hurtigt og nemt omdanne barnesengen ved at tilføje rockingfunktionen.

Barnesengen kan med succes bruges som legetøj. Det har særlige håndtag, der opmuntrer barnet til fysisk aktivitet og at lære at stå op.

Inkluderet er en skiftende top og ekstra, ophængt gulv - hvilket gør det til en perfekt løsning fra barnets første dage.

Med en speciel dedikeret hylde til tilbehør har du alle toiletartikler, bleer eller legetøj til rådighed - for at sikre komfort.

Sættet indeholder også en multimediekarrusel - med lyd, lys og 3 plysle legetøj. Med det, kigger på bevægelige legetøj og lytter til lydene, udvikler barnet kognitive funktioner. Derudover støtter beroligende melodier og sarte lys stærkt faldende søvn.

Product customization

After saving your customized product, remember to add it to your cart.

Text

loader

* required fields

Vælg *

NU KUN 860kr

Rabat Værdi 1 537kr

-677kr