FINI

Nedsat pris! FINI

Beskrivelse

2-i-1 højstol

Praktisk og komfortabel stol til ældre børn. Unikt design med henvisning til den seneste trend inden for indretning i skandinavisk stil. Komfortabelt sæde lavet af materiale med vaskbar belægning.

FINI 2-i-1 højstol er udstyret med en 5-punkts sikkerhedssele, som er perfekt til fodring af yngre børn, og som gør det lettere at tage barnet ud af stolen, når barnet er ældre. Stolen har også en justerbar, aftagelig bakke med en aftagelig top, som er opvaskemaskinen sikker op til 60 ° C.

Funktioner:
2-i-1 baby høj stol og praktisk, komfortabel stol til ældre børn
Unikt design, der svarer til de seneste tendenser indenfor skandinavisk stil indretning
Komfortabelt sæde, lavet af materiale med vaskbar belægning.
Justerbar og aftagelig bakke med aftagelig top
Aftagelig fodstøtte
Let at rengøre sædebetræk
Håndtag for nem at transportere
Kan bruges som en traditionel stol til ældre børn, øjeblikkelig ændring af funktion på få sekunder
Stabile ben af ​​høj kvalitet bøg træ med skridsikre pads
Let at folde og gemme
Cover lavet af PVC læder
5-punkts sikkerhedssele
For alder: 6 måneder til 5 år
Stolen er fremstillet i overensstemmelse med kravene i europæisk sikkerhedsstandard EN 14988.


FINI fodringsstol er den perfekte løsning ikke kun for børn, men også for forældre, der nemt opfylder deres behov. FINIs unikke design gør det til et 2-i-1-produkt - en klassisk fodringsstol, der nemt kan omdannes til en behagelig stol til ældre børn. Således vokser FINI med dit barn - din baby kan bruge den fra 6 måneder til 5 år.

Design
FINI er en stol, der ikke kun er kendetegnet ved dets funktionalitet, men også af et unikt design, der svarer til de nyeste tendenser inden for skandinavisk stil indretning. Stolbenene er lavet af høj kvalitet bøg træ opdelt i to segmenter - den første er udstyret med en aftagelig fodstøtte, designet til yngre børn, mens den anden - med nonslip pads, der giver fuld stabilitet og sikkerhed, både under måltider på et stort bord og når man spiller på et lille børnebord. Det komfortable, brede sæde er lavet af blødt, behageligt til touch PVC læder, hvilket gør det meget nemt at rengøre. Ryglænet har et specielt håndtag til nem at transportere. Desuden kan stolen let foldes til en lille størrelse, hvilket letter opbevaring.

Product customization

After saving your customized product, remember to add it to your cart.

Text

loader

* required fields

Vælg *

NU KUN 874kr

Rabat Værdi 1 560kr

-686kr